Schüler

& Studenten //

Schule, Ausbildung oder Studium könnten so schön sein, wären da nicht all die Prüfungen, Tests, Noten und die manchmal damit verbundenen Sorgen. Wie Lernen in solchen Situationen und vor allem Prüfungszeiten leichter gehen kann, wie du motivierter und mit Freude und Optimismus diese Herausforderungen meistern kannst, schauen wir uns gemeinsam im Lern- und Prüfungscoaching an. 

Du suchst:

Unterstützung in der Prüfungsphase  
Bessere Lernstrategien
und Methoden 
Mehr Lernmotivation

Du möchtest:

Mehr Sicherheit und Gelassenheit bei Klassenarbeiten/
Prüfungen  
Gut vorbereitet in die Prüfung gehen
Weniger Stress beim Lernen (oder mit den Eltern) 
Deine Zeit besser einteilen 
Deinen Schweinehund überwinden
Bessere Noten

Meine Angebote:

Individuelle Lerncoachings
Workshops
Online-Kurse

Geht nicht,

gibt's nicht!

Gedanken sind nur Gedanken - auch wenn es gerade für dich aussichtslos erscheint und du dir nicht vorstellen kannst, wie du all die Lernthemen anpacken sollst, gibt es immer Wege und Möglichkeiten.
Als Lerncoach arbeite ich mit dir daran, Schritt für Schritt dein Lernen und Verhalten zu verändern. Gerade wenn es knapp wird, können mentale Übungen hilfreich sein, die in mein Coaching mit dir einfließen. 

Blog:

Aktuelles auf dem

Ablauf:

1.
KONTAKTAUFNAHME

Über das Kontaktformular,

per Mail oder telefonisch.

Dabei hilft es mir, wenn kurz das Anliegen erläutert wird. 

2.
ANGEBOT

Telefonisch oder per Mail erfahren Sie mehr über meine Arbeitsweise und wie der Coaching-Prozess im Detail abläuft. Wir klären Ihre offenen Fragen.  

3.
KENNENLERNEN

In einem zusätzlichen kostenlosen Kennenlerngespräch (telefonisch oder Videocall) verschaffen wir uns gemeinsam ein konkreteres Verständnis zu möglichen Zielen im Coaching und legen erste Termine fest. 

4.
COACHINGSTART

Wir starten in den gemeinsamen Coaching-Prozess. Im ersten persönlichen Termin stehen das Kennenlernen im Vordergrund. Wir erarbeiten persönliche Ressourcen und Stärken, betrachten genauer, wie der Lernprozess im Coaching gestaltet wird und legen erste kleinere Ziele fest. 

Du möchtest mehr erfahren?

Schreib mir gerne eine Nachricht!

Ich melde mich schnellstmöglich bei dir.

Ich freue mich auf unsere gemeinsame Zeit!

Das sagen andere:

"Großen Dank für die tolle und professionelle Unterstützung unseres Sohnes. Er hat die Nachprüfung ohne Probleme bestanden."

—  Mutter eines Schülers

FAQs

INSTRUCTIONS


Store flat, in the resealable plastic bag provided, in a cool, dry place away from direct sunlight (18-20 deg. C) until ready to use. If stored in this way the icing sheet will last up to 6 months. Carefully remove the plastic backing sheet before cutting out with dry, clean, sharp scissors. When cut, apply the topper to the cake using a small amount of water, edible glue or a bit of buttercream and gently press it down onto your cake. If you wish to back the images to sugarpaste for stability, especially for use on top of cupcakes, please follow the below instructions. This will need to be done around 3 days prior to your event in order to set fully (you could use modelling paste if you need these to set sooner than 3 days).

  • Roll out sugarpaste to ¼ inch thickness,
  • Using a circle cutter the same size as your toppers, cut out enough circles for your cupcakes
  • Leave to dry (do not cover)
  • Make buttercream for the tops of your cupcakes (For 12 cupcakes, I use 250g butter, at room temperature, mixed with 500g sieved icing sugar, and a drop of flavouring)
  • Pipe your buttercream onto your cupcakes
  • Using dry and clean scissors, cut along the black outlines of your icing sheet toppers
  • Add a small amount of water or edible glue to your sugarpaste discs and add your toppers
  • Ta-dah – Enjoy!
Do not store your toppers in the fridge or freezer as it may cause the sugarpaste to sweat and the edible inks to run.




INGREDIENTS


All icing sheets are free from nuts, gluten and are kosher certified. Suitable for vegans and vegetarians. Icing Sheets Ingredients: Corn starch, corn syrup, sugar, maltodextrin, emulsifier (E435), glycerol, water, thickener (E414, E460), colouring (E171), antioxidant (E339), vanilla flavouring, preservative (E202) Yellow Ink Ingredients: water, humectant (E422), acidifier (E330), preservative (E202), food colours (E104) Magenta (red) Ink Ingredients: water, humectant (E422), acidifier (E330), preservative (E202), food colours (E122*) Cyan (blue) Ink Ingredients: water, humectant (E422), acidifier (E330), preservative (E202), food colours (E133) Black Ink Ingredients: water, humectant (E422), acidifier (E330), preservative (E202), food colours (E151, E122*, E104, E133, E110) All icing sheet prints could contain any of the above colours as different base colours are used to create the final print. *May have an adverse effect on activity and attention in children. Weight: 35 - 40g per sheet




SHIPPING INFO


I aim to send out all toppers within 3-5 working days of payment. Delivery is made via Royal Mail and you can choose your shipping method at checkout. Your icing sheet will be packaged in a resealable plastic bag, that will help your topper to stay fresher for longer. To avoid any damages I ship all my icing sheets in a cardboard backed "Please Do Not Bend" A4 (C4) envelope to protect your purchase.

Your icing sheet will last 6 months if not opened, stored in a cool and dry location, but I advise to use it within 3 months of purchase date.




RETURNS & REFUNDS


Edible icing sheets are non-refundable. This is due to them being a food item, which cannot be resold for health and hygiene reasons.




PRODUCT INFO


Each sheet is a thin layer of icing, white in colour which is fixed to a plastic backing sheet. Once peeled away from the backing sheet the icing is extremely pliable and manageable without cracking or tearing. Please note that the toppers are NOT pre-cut.

  • High quality icing sheets
  • Smooth white finish which results in brilliant print finish
  • Easy to remove from backing paper
  • Great for use on sugarpaste, marzipan, cream and buttercream etc
  • Will work with dry or wet surfaces, even ice cream!
  • Gluten free and nut free
  • Made from 100% EC approved ingredients. These are listed in the ‘Ingredients’ section below.
If no personalisation is required then I will replace the text toppers with similar themed images. Colours may appear slightly different and not as bright as displayed on your screen, as the screen you are viewing on is lit.





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DIE LERNPRAXIS |

KATHRIN REIMERS

Schwetzinger Straße 55

68165 Mannheim

Telefon: + 49 176 20400979
E-Mail: info@lernpraxis-reimers.de

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